Tips voor backpacken die iedereen moet weten

1. Verpak alle medicijnen die u nodig heeft

Reizen kan je het gevoel van onoverwinnelijkheid geven. Ik haat het om degene te zijn die je bubbel laat barsten, maar je bent er verre van. Je wordt ziek en als je dat doet, is het veel gemakkelijker om in je tas te reiken en alle medicijnen te nemen die je nodig hebt dan te proberen de dichtstbijzijnde apotheek te vinden, jezelf uit bed te slepen en op de een of andere manier het Spaanse woord te leren en correct uit te spreken voor ‘keelpastille’. Breng een verscheidenheid aan basismedicijnen mee die u vertrouwt om elke ziekte aan te pakken.

2. Download offline kaarten

Zodra je Google Maps opent voor de stad waar je je bevindt, worden de gegevens opgeslagen in de app. Zelfs als u die kostbare wifi-verbinding verliest, kan de app u de stadswegen laten zien en eventuele recente zoekopdrachten onthouden. Als reiziger is dit ongelooflijk waardevol, want je kunt doorgaan met je levensveranderende avonturen en verdwalen in een stad. Nu kunt u dit doen met de gemoedsrust dat Maps weet waar u bent en hoe u naar huis kunt gaan. Als dat niet betekent dat offline kaarten de echte MVP zijn, doet niets dat.

3. Vertel uw bank dat u naar het buitenland gaat

Als uw bank verdachte transacties ziet, zullen ze uw account onmiddellijk opschorten en proberen contact met u op te nemen om vast te stellen of dit legitiem is. Zegen hun hart, ik weet zeker dat dit met goede bedoelingen is gedaan, maar het kan de ergste nachtmerrie van een reiziger zijn. Hun idee van een ‘verdachte transactie’ is in feite elke transactie die wordt gedaan vanuit een land waar u zich kennelijk niet bevindt. Als u uw bank informeert over waar u naartoe gaat en welke datums u daar zult zijn als onderdeel van uw reisvoorbereidingen, zorgt u ervoor dat u niet niet gestrand aan de andere kant van de wereld zonder geld. Dit is een van de beste tips voor backpacken, aangezien we over het algemeen niet reizen met toegang tot veel geldbronnen, dus vergeet niet om uw bank op de hoogte te houden.

4. Zie er niet te veel uit als een toerist

Helaas kiezen sommige mensen graag voor reizigers omdat we gemakkelijke doelwitten zijn, vooral voor dieven. Deze mensen kunnen een toerist van een mijl afstand zien, dus het is altijd een goed idee om te proberen bij de lokale bevolking te passen. Dat betekent dat je Maps op je telefoon moet gebruiken en geen gigantische papieren kaart. Geen zichtbare heuptas / heuptasjes / heuptassen; als je er echt een moet dragen, verberg het dan onder je kleren. Draag geen rugzak die er vol uitziet om een ​​apocalyps te overleven, gewoon om een ​​dag door de stad te lopen.

5. Pak niet je hele garderobe in

Iedereen zou graag de keuze willen hebben tussen hun mooie casual, semi-leuke half-casual, super leuke niet erg casual en niet leuke maar soort casual schoenen, maar als je op reis bent, is het dragen van al deze dingen een nachtmerrie. Less is more en eenvoud is het beste als het gaat om het inpakken van je garderobe. Breng veelzijdige kleding mee die overal bij past. Basic tops, jeans en alles wat zwart is, worden je beste vrienden. Je hebt beperkte ruimte, dus neem niets mee dat je maar één keer zou kunnen dragen.

Zeen Social Icons

More Stories
Versier een kamer en maak deze mooi