Dingen die je tijd gewoon niet waard zijn

Tijd is meer waard dan geld. Het kostte ons jaren om dat levensveranderende idee te begrijpen.

Met minder tijd nemen we steeds slechtere beslissingen, scheiden we ons van onze dierbaren, doen we minder werk dat we leuk vinden en hebben we minder tijd om te doen wat we maar willen, zelfs als dat betekent dat we uit het raam moeten staren.

Beledigd zijn

Niet iedereen zal van je houden. Sorry dat ik het je moet vertellen.

We beledigen mensen de hele tijd als het niet onze bedoeling is. Het is niet de moeite waard om beledigd te raken. Als je zelfs 10% van de mensen gelukkig maakt, gaat het goed. Ga klein en diep voor sympathie. Bouw een netwerk van mensen om je heen dat klein en geweldig is.

Denken dat uw ideeën uniek zijn

Uw ideeën zijn waarschijnlijk niet zo origineel als die van Einstein. Als dat zo is, stop dan met lezen en ga een formule maken om de wereld van mensen te redden. Het is niet de moeite waard om tijd te besteden aan het bedenken van uw ideeën – via schrijven, video, podcast, boek, blogpost, statusupdate voor sociale media – zijn uniek en daarom speciaal met magische krachten. We herhalen allemaal dezelfde dingen.

Laat uw regen de hele tijd door uw werk bezetten

Het is niet de moeite waard om elke minuut van uw tijd aan uw werk te besteden. Je hebt tijd nodig om van je werk te genieten en de vruchten van je werk te besteden aan volledig domme dingen zoals geschenken uit de souvenirwinkel in een park. Neem een ​​vakantie vanaf je telefoon op het werk, negeer de e-mail van je baas tot morgen en wees trots als je een werkvergadering mist.

Er is meer in het leven dan werken, zoals ervan genieten.

Zeen Social Icons

More Stories
Voordelen van een aloë vera haarmasker