Tips voor decoratie

Ga voor behang

Op zoek naar een plek om te experimenteren met gedurfd, humeurig behang? Maak een prachtige kamer, want het is de perfecte plek voor het maken van statementbehang. Een prachtig bloemenbehang is humeurig genoeg om sfeer in de kamer te creëren, maar zit boordevol persoonlijkheid waardoor het decoreren van de rest van de kamer een fluitje van een cent is.

Zuidwestelijke charme

Omdat het een beetje onverwacht is, maar ook levendig en vet. Met een koeienhuiddeken en een stoere schedelkunst aan de muur, zal de slaapkamer eindeloze visuele interesse hebben.

Veel texturen

Een van de gemakkelijkste manieren om een ​​slaapkamer te creëren waar je niet op kunt wachten om elke avond thuis te komen? Voeg textuur toe. Een slaapkamer gevuld met texturen op en naast het bed geeft het een comfortabele, gezellige sfeer. Investeer in plaids, kussens en beddengoed waar je echt van houdt om je slaapkamer een uitnodigend gevoel te geven.

Neutrale

Als het gaat om het maken van een kleurenpalet voor uw slaapkamer, zijn gedempte, rustige verfkleuren vaak het beste. Een slaapkamer die vertrouwt op zachte neutrale kleuren en gedempte diepere tinten zal een vredige, kalmerende sfeer creëren. Hoewel gedurfde kleuren in een slaapkamer kunnen werken, zijn zachtere tinten ideaal voor het ontwerpen van een rustige ruimte.

Zeen Social Icons

More Stories
Transformeer uw slaapkamer in een oase